Lumabyte støtter Mandal filmklubb

OBS Programendring.

Tidenes beste film!
Vi håper alle kommer for å se vår neste visning førstkommende mandag. Vi viser da Citizen Kane som sies å være tidenes beste film og en av de viktigste filmene i filmhistorien.
Dette er et must for alle filminteresserte!

Første kinovisning
Vi har nå hatt vår første kinovisning.
Oppmøte var heller labert, men vi tar på oss mye av skylden der i mangel på reklamering.

Vi håper flere vil komme på neste visning som er Alfred Hitchcock's Psycho fra 1960. Denne visningen er satt til fredag 19. september kl. 23.15, og er klubbens første forsøk på nattfilm.
Vel møtt!

Kjapp endring i programmet
Etter litt forvirring fra vår og leverandørens side blir vår første visning på kinoen fremdeles hete Scarface.
Men det er filmen fra 1932 med regi av Howard Hawks som blir satt opp, ikke Brian DePalma sin film fra 1983.
Det hele kom som en posetiv overaskelse, da vi ikke visste at Hawks sin film var å oppspore på 35mm. Vi gleder oss!

NB Det er ikke 18års aldersgrense på denne filmen slik det står i det trykte programmet, men den hadde 16års grense i 1984, noe som burde tilsvare dagens 15årsgrense.

Ta en kikk på programmet for nærmere informasjon.

Angående registrering på nett
Det har kommet noen forespørsler ang. registrering her på siden.
Det koster ingen ting å registrere seg. Man blir først medlem når man betaler kontigenten på kinoen før en visning.
En av grunnene til at vi vil at dere skal registrere dere her er for å slippe kø o.l. på kinoen når nye medlemmer skal registreres. I tillegg vil vi at dere skal være med og bestemme hvilke filmer vi skal vise og komme med innspill.

Mandal Filmklubb er endelig i gang!
Websiden vår begynner endelig å bli ferdig, og du kan nå melde deg inn i klubben via nett.
Ta en kikk på programmet vi har satt for høsten 2008, og bli med og stem på hvilke filmer vi skal vise neste halvår. Kom også gjerne med forslag på "Tavla" under medlemssidene.

mvh
Kjetil Waren Johnsen, leder for Mandal Filmklubb